8.5Τελική βαθμολογία
9.8Δείκτης ικανοποίησης
4.9 - googleMaps
5.5Δείκτης δημοτικότητας
128 ακροαματικότητα - googleMaps
Voo REPAiRS
+30 231 182 9000
Επιδαύρου 7
543 52 Θεσσαλονίκη
Δευτέρα
9:30π.μ.–3:00μ.μ.
Τρίτη
9:30π.μ.–2:30μ.μ.
5:30–8:30μ.μ.
Τετάρτη
9:30π.μ.–3:00μ.μ.
Πέμπτη
9:30π.μ.–2:30μ.μ.
5:30–8:30μ.μ.
Παρασκευή
9:30π.μ.–2:30μ.μ.
5:30–8:30μ.μ.

Συνέντευξη με τον βραβευμένο

Ημερομηνία της συνέντευξης: 03.04.2024

                                                                                             Voo REPAiRS

 

Δημήτριος Γκομούζας: Καλημέρα! Αρχικά, συγχαρητήρια για την διάκριση στο πρόγραμμα TOP100 OF GREECE. Πείτε μας, ποιο είναι το μυστικό σας για τη διατήρηση τόσο καλής φήμης στον κλάδο σας;

Voo REPAiRS: Καλημέρα! Ευχαριστώ για τα συγχαρητήρια. Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει κάποιο μυστικό. Η προτεραιότητά μας είναι η ειλικρίνεια προς τους πελάτες μας και η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Είναι σημαντικό ο πελάτης να αισθάνεται ότι λαμβάνει αξία που υπερβαίνει την τιμή της υπηρεσίας.

 

Δημήτριος Γκομούζας: Η διατήρηση υψηλού επιπέδου υπηρεσιών απαιτεί συνεχή προσπάθεια και καθημερινή ποιοτική εργασία. Συμφωνείτε με αυτή τη δήλωση;

Voo REPAiRS: Απολύτως, απαιτεί πολύ δουλειά, ειδικά στον κλάδο της τεχνολογίας, ο οποίος αναπτύσσεται συνεχώς. Πρέπει να είμαστε ενημερωμένοι για τις τελευταίες τάσεις και να συνεχίζουμε την εκπαίδευση, ώστε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες της αγοράς.

 

Δημήτριος Γκομούζας: Πώς καταφέρνετε να κρατάτε τους πελάτες σας ικανοποιημένους με τις υπηρεσίες σας;

Voo REPAiRS: Το κλειδί είναι να είσαι ειλικρινής και να εκτελείς τη δουλειά σου καλά. Επιπλέον, είναι σημαντικό να είσαι πάντα διαθέσιμος για τον πελάτη μετά την παροχή της υπηρεσίας.

 

Δημήτριος Γκομούζας: Πώς κατακτήσατε την τρέχουσα θέση σας στην αγορά;

Voo REPAiRS: Μέσω χρόνων εργασίας στον κλάδο, τόσο ως εργαζόμενος όσο και ως ιδιοκτήτης, καταφέραμε να χτίσουμε εμπιστοσύνη με τους πελάτες. Αυτή η εμπιστοσύνη είναι που κάνει τους πελάτες να επιστρέφουν και να συνεχίζουν τη συνεργασία μαζί μας.

 

Δημήτριος Γκομούζας: Πώς διατηρείτε τον εαυτό σας παρακινημένο και συγκεντρωμένο για να επιτυγχάνετε αυτά τα αποτελέσματα;

Voo REPAiRS: Το πιο δύσκολο είναι να διατηρείς την κινητήρια δύναμη, ειδικά στις δύσκολες εποχές που ζούμε. Το κλειδί είναι να βλέπεις τη θετική ανταπόκριση από τους πελάτες και την ικανοποίηση που προσφέρει η καλά εκτελεσμένη δουλειά.

 

Δημήτριος Γκομούζας: Τι θα θέλατε να πείτε στους πελάτες σας;

Voo REPAiRS: Θα ήθελα να γνωρίζουν ότι μπορούν να συνεχίσουν να μας εμπιστεύονται. Διαθέτουμε λύσεις για σχεδόν όλα τα προβλήματα και το πιο σημαντικό είναι ότι, αν δεν έχουμε λύση για κάτι, θα την αναζητήσουμε και θα τη βρούμε.

 

Δημήτριος Γκομούζας: Σας ευχαριστούμε πολύ για τον χρόνο σας και τις ειλικρινείς απαντήσεις. Σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο μέλλον.

Voo REPAiRS: Ευχαριστώ πολύ. Καλημέρα.

Είστε ο ιδιοκτήτης αυτής της εταιρείας;

Μάθετε τι έχουμε ετοιμάσει για εσάς.
Κάντε κλικ εδώ
«Συγχαρητήρια στον νικητή!»
Η εταιρεία που παρουσιάστηκε είναι η νικήτρια του διαγωνισμού TOP 100 της Ελλάδας στην κατηγορία Καταστήματα επισκευής κινητών τηλεφώνων . Ανήκει στις TOP 100 εταιρείες του κλάδου στην Ελλάδα.
Δείτε επίσης άλλες εταιρείες σε αυτόν τον κλάδο
Στοιχεία της αξιολόγησης

Δείκτης ικανοποίησης

Ο δείκτης ικανοποιήσης είναι ένας σταθμισμένος μέσος όρος αξιολογήσεων σε όλες τις διαδικτυακές πύλες. Για παράδειγμα, μια εταιρεία έχει βαθμολογία 4/5 στην ιστοσελίδα Α βάσει 10 αξιολογήσεων, στην ιστοσελίδα Β έχει βαθμολογία 5/5 με 90 αξιολογήσεις. Αυτός είναι ο δείκτης ικανοποιήσης που υπολογίζουμε:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Δείκτης δημοτικότητας

Ο δείκτης δημοτικότητας είναι ο αριθμός των αξιολογήσεων, για μια συγκεκριμένη εταιρεία σε σχέση με τον μέγιστο αριθμό των αξιολογήσεων που κατέχει μια επιχείρηση, σε αυτόν τον κλάδο. Έτσι, μια εταιρεία με τις περισσότερες αξιολογήσεις παίρνει 10 πόντους για τον παράγοντα δημοτικότητας και μια εταιρεία με τις μισές λαμβάνει 5 πόντους.
Η εταιρεία σας είναι στη λίστα;
Λάβετε το υλικό μάρκετινγκ σας.
επικοινωνήστε μαζί μας
TOP 100
Φίλωνος 28
18531 Πειραιάς
Ελλάδα

contact@top100ofgreece.eu
Καλέστε μας
2104128019

Συνδεθείτε

για να μεταβείτε στην έκδοση της υποσελίδας του βραβευθέντος