Είστε εδώ Αρχική Καταστήματα γεωργικών ειδών -κηπουρικής Κουτεντακησ γεωπονικον καταστημα
TOP 100 of GREECE: 2023, 2022
9.3Τελική βαθμολογία
9.8Δείκτης ικανοποίησης
4.9 - googleMaps
8.1Δείκτης δημοτικότητας
102 ακροαματικότητα - googleMaps
ΚΟΥΤΕΝΤΑΚΗΣ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
+30 2892 024074
1ο χλμ Μοιρών- Τυμπακίου
704 00 Μοίρες

Συνέντευξη με τον βραβευμένο

Ημερομηνία της συνέντευξης: 23.04.2024

                                      ΚΟΥΤΕΝΤΑΚΗΣ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

 

Δημήτριος Γκομούζας: Καλησπέρα! Πρώτα απ' όλα, συγχαρητήρια για τη βράβευσή σας στα TOP100 OF GREECE. Θα ήθελα να ρωτήσω, ποιο είναι το μυστικό για να έχετε μια τόσο καλή φήμη στον κλάδο σας;

ΚΟΥΤΕΝΤΑΚΗΣ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: Καλησπέρα! Εμείς στηριζόμαστε σε δύο βασικές αρχές: ποιοτικά προϊόντα και εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών. Ο στόχος μας είναι να προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας, τα οποία βοηθούν τους πελάτες να αυξήσουν τα έσοδά τους.

Δημήτριος Γκομούζας: Η διατήρηση ενός τόσο υψηλού επιπέδου υπηρεσιών απαιτεί πολλή προσπάθεια. Πώς καταφέρνετε να κρατήσετε τους πελάτες σας ικανοποιημένους;

ΚΟΥΤΕΝΤΑΚΗΣ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: Προσπαθούμε πάντα να προσφέρουμε περισσότερα από αυτά που οι πελάτες περιμένουν. Ασχολούμαστε με τα feedback τους και προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας σύμφωνα με τις ανάγκες τους. Προσπαθούμε να πρωτοπορούμε και να παρέχουμε λύσεις που κάνουν τη ζωή τους ευκολότερη.

Δημήτριος Γκομούζας: Πώς φτάσατε στην τρέχουσα θέση σας στην αγορά;

ΚΟΥΤΕΝΤΑΚΗΣ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: Με πολλή δουλειά και αφοσίωση. Δεν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο μυστικό. Δουλεύουμε σκληρά και διαρκώς βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας.

Δημήτριος Γκομούζας: Πώς διατηρείτε τον εαυτό σας παρακινημένο και συγκεντρωμένο για να πετύχετε τους στόχους σας;

ΚΟΥΤΕΝΤΑΚΗΣ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: Αυτό είναι κάτι που βγαίνει φυσικά. Νιώθουμε την εκτίμηση των πελατών μας και αυτό μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε να προσφέρουμε το καλύτερο. Προσπαθούμε πάντα να ανταποδίδουμε αυτήν την εκτίμηση με το έργο μας.

Δημήτριος Γκομούζας: Πώς επιλέγετε τα προϊόντα που προσφέρετε; Υπάρχει κάποιο κριτήριο;

ΚΟΥΤΕΝΤΑΚΗΣ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: Επιλέγουμε προϊόντα που πιστεύουμε ότι έχουν μεγάλη αποτελεσματικότητα και αξία για τους πελάτες μας. Προσπαθούμε να είμαστε ενημερωμένοι για τις νέες τάσεις της αγοράς και να παρέχουμε προϊόντα που άλλες επιχειρήσεις δεν έχουν ακόμα υιοθετήσει.

Δημήτριος Γκομούζας: Τι θα θέλατε να πείτε στους πελάτες σας;

ΚΟΥΤΕΝΤΑΚΗΣ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για τη συνεχή στήριξή τους. Πέρα από πελάτες, έχω βρει πολλούς καλούς φίλους. Είναι πραγματικά μεγάλη τιμή να λαμβάνουμε αυτήν την αναγνώριση. Σας ευχαριστούμε πολύ!

Είστε ο ιδιοκτήτης αυτής της εταιρείας;

Μάθετε τι έχουμε ετοιμάσει για εσάς.
Κάντε κλικ εδώ
«Συγχαρητήρια στον νικητή!»
Η εταιρεία που παρουσιάστηκε είναι η νικήτρια του διαγωνισμού TOP 100 της Ελλάδας στην κατηγορία Καταστήματα γεωργικών ειδών -κηπουρικής . Ανήκει στις TOP 100 εταιρείες του κλάδου στην Ελλάδα.
Δείτε επίσης άλλες εταιρείες σε αυτόν τον κλάδο
Στοιχεία της αξιολόγησης

Δείκτης ικανοποίησης

Ο δείκτης ικανοποιήσης είναι ένας σταθμισμένος μέσος όρος αξιολογήσεων σε όλες τις διαδικτυακές πύλες. Για παράδειγμα, μια εταιρεία έχει βαθμολογία 4/5 στην ιστοσελίδα Α βάσει 10 αξιολογήσεων, στην ιστοσελίδα Β έχει βαθμολογία 5/5 με 90 αξιολογήσεις. Αυτός είναι ο δείκτης ικανοποιήσης που υπολογίζουμε:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Δείκτης δημοτικότητας

Ο δείκτης δημοτικότητας είναι ο αριθμός των αξιολογήσεων, για μια συγκεκριμένη εταιρεία σε σχέση με τον μέγιστο αριθμό των αξιολογήσεων που κατέχει μια επιχείρηση, σε αυτόν τον κλάδο. Έτσι, μια εταιρεία με τις περισσότερες αξιολογήσεις παίρνει 10 πόντους για τον παράγοντα δημοτικότητας και μια εταιρεία με τις μισές λαμβάνει 5 πόντους.
Η εταιρεία σας είναι στη λίστα;
Λάβετε το υλικό μάρκετινγκ σας.
επικοινωνήστε μαζί μας
TOP 100
Φίλωνος 28
18531 Πειραιάς
Ελλάδα

contact@top100ofgreece.eu
Καλέστε μας
2104128019

Συνδεθείτε

για να μεταβείτε στην έκδοση της υποσελίδας του βραβευθέντος