Είστε εδώ Αρχική Λογοθεραπευτές Γράφωνήματα - καραμπά αργυρώ
TOP 100 of GREECE: 2023, 2022
9.9Τελική βαθμολογία
9.8Δείκτης ικανοποίησης
4.9 - googleMaps
10Δείκτης δημοτικότητας
110 ακροαματικότητα - googleMaps
Γράφωνήματα - Καραμπά Αργυρώ
2111835586
Αναλήψεως 35
162 31 Βύρωνας
Δευτέρα
09:00-21:00
Τρίτη
09:00-21:00
Τετάρτη
09:00-21:00
Πέμπτη
09:00-21:00
Παρασκευή
09:00-21:00

Συνέντευξη με τον βραβευμένο

Ημερομηνία της συνέντευξης: 10.01.2023

Γράφωνήματα - Καραμπά Αργυρώ

 

  1. Κωνσταντίνος: Πείτε μου σας παρακαλώ, ποιο είναι το μυστικό σας για να αποκτήσετε μια τόσο καλή φήμη όπως εσείς στον κλάδο σας;

Κα  Καραμπά: Καταρχάς , οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη του κόσμου που μας έδωσε αυτή τη διάκριση στον κλάδο μας. Λειτουργούμε με γνώμονα τη βελτίωση των δυνατοτήτων των μαθητών μας στις Ειδικές Εξατομικευμένες Θεραπείες που παρέχουμε στο Κέντρο μας , με σκοπό την ενίσχυση του ατόμου για την εξάλειψη των δυσκολιών που εμφανίζει σε οποιοδήποτε  νευροαναπτυξιακή διαταραχή.

  1. Κωνσταντίνος: Το TOP100 ofGreece είναι διεθνές έργο  το οποίο δημιουργείται  με πολύ λεπτομερή τρόπο – οπότε το να είστε στις 100 κορυφαίες επιχειρήσεις στον κλάδο σας δεν είναι εύκολο πράγμα .Όπως καταλαβαίνω – η διατήρηση τόσο υψηλού επιπέδου υπηρεσιών απαιτεί πολλή προσπάθεια και ποιοτική  καθημερινή δουλειά έτσι δεν είναι;

 

Κα  Καραμπά:  Βασική μας μέριμνα είναι η ποιοτική καθημερινή δουλειά με ήθος, αγάπη και υπομονή στους μαθητές μας. Χρειάζεται επίσης επιμονή και καθημερινή προσπάθεια για τα θετικά αποτελέσματα των υπηρεσιών μας. Επίσης σημαντική είναι και η καλή συνεργασία που προκύπτει από τα παραπάνω.

 

  1. Κωνσταντίνος: Από ότι βλέπω λάβατε τελική βαθμολογία 9 στις κριτικές στους Χάρτες Google ή/και στο Facebook – που είναι και οι πιο δημοφιλείς ισότοποι κριτικών των πελατών - με εξαιρετικά καλή βαθμολογία στον κλάδο σας. Πώς καταφέρατε να κρατήσετε όλους τους πελάτες σας ευχαριστημένους από τις υπηρεσίες σας;

 

Κα  Καραμπά: Για το Κέντρο μας κάθε παιδί είναι ξεχωριστό και μοναδικό. Κινούμαστε διακριτικά και ολιστικά με σεβασμό στην κάθε οικογένεια που το παιδί της βιώνει δυσκολίες , μέσω της διεπιστημονικής θεραπευτικής μας ομάδας.

 

  1. Κωνσταντίνος: Το Top100 της Ελλάδας είναι μια λίστα με τις 100 καλύτερες εταιρείες σε συγκεκριμένο κλάδο στην Ελλάδα. Παρακαλώ πείτε μου πώς κερδίσατε την τρέχουσα θέση σας στην αγορά σας;

 

Κα  Καραμπά: Το Πρότυπο Διαγνωστικό & Θεραπευτικό Κέντρο Αναπτυξιακής Παιδιατρικής "ΓράΦΩνήματα" προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, βασιζόμενοι στην πολυετή πείρα μας , τον σεβασμό και την ομαδική μας δουλειά.

 

  1. Κωνσταντίνος:  Top 100 της Ελλάδας βασίζεται στην ικανοποίηση των πελατών και τη δημοτικότητα της εταιρείας. Λοιπόν η ερώτησή μου είναι: Πώς διατηρείτε τον εαυτό σας παρακινημένο και συγκεντρωμένο όλη την ώρα ώστε να πετύχετε αυτά τα αποτελέσματα;

 

Κα  Καραμπά:  Η κινητήριος δύναμη για την αποτελεσματικότητα του έργου που επιτελούμε είναι αποκλειστικά η αγάπη μας για τα παιδιά, τους ενήλικες, τους εφήβους και φυσικά τις οικογένειές τους.

 

  1. Κωνσταντίνος:  Πείτε μου αν είστε ευχαριστημένος από την παρουσία σας στο 2022 TOP 100 της λίστας της Ελλάδας; Τι θα θέλατε να πείτε στους πελάτες σας;

              Κα  Καραμπά:  Μας είναι πάρα πολύ ευχάριστη η παρουσία μας ομολογουμένως. Ωστόσο θέλουμε να επισημάνουμε ότι πέραν της διάκρισης μας αυτής το όραμα μας είναι μια κοινωνία παιδιών και ενηλίκων με ψυχική υγεία ,βιώσιμη και ποιοτική ζωή. Ένας καλύτερος κόσμος για τα παιδιά μας. Αυτό είναι το  προσωπικό μας στοίχημά και αυτό που θέλουμε να κερδίσουμε. Αυτή είναι κ η υπόσχεσή μας.

Είστε ο ιδιοκτήτης αυτής της εταιρείας;

Μάθετε τι έχουμε ετοιμάσει για εσάς.
Κάντε κλικ εδώ
«Συγχαρητήρια στον νικητή!»
Η εταιρεία που παρουσιάστηκε είναι η νικήτρια του διαγωνισμού TOP 100 της Ελλάδας στην κατηγορία Λογοθεραπευτές . Ανήκει στις TOP 100 εταιρείες του κλάδου στην Ελλάδα.
Δείτε επίσης άλλες εταιρείες σε αυτόν τον κλάδο
Στοιχεία της αξιολόγησης

Δείκτης ικανοποίησης

Ο δείκτης ικανοποιήσης είναι ένας σταθμισμένος μέσος όρος αξιολογήσεων σε όλες τις διαδικτυακές πύλες. Για παράδειγμα, μια εταιρεία έχει βαθμολογία 4/5 στην ιστοσελίδα Α βάσει 10 αξιολογήσεων, στην ιστοσελίδα Β έχει βαθμολογία 5/5 με 90 αξιολογήσεις. Αυτός είναι ο δείκτης ικανοποιήσης που υπολογίζουμε:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Δείκτης δημοτικότητας

Ο δείκτης δημοτικότητας είναι ο αριθμός των αξιολογήσεων, για μια συγκεκριμένη εταιρεία σε σχέση με τον μέγιστο αριθμό των αξιολογήσεων που κατέχει μια επιχείρηση, σε αυτόν τον κλάδο. Έτσι, μια εταιρεία με τις περισσότερες αξιολογήσεις παίρνει 10 πόντους για τον παράγοντα δημοτικότητας και μια εταιρεία με τις μισές λαμβάνει 5 πόντους.
Η εταιρεία σας είναι στη λίστα;
Λάβετε το υλικό μάρκετινγκ σας.
επικοινωνήστε μαζί μας
TOP 100
Φίλωνος 28
18531 Πειραιάς
Ελλάδα

contact@top100ofgreece.eu
Καλέστε μας
2104128019

Συνδεθείτε

για να μεταβείτε στην έκδοση της υποσελίδας του βραβευθέντος