Είστε εδώ Αρχική Παιδικοί σταθμοί Διαμαντακια πρότυπος βρεφονηπιακός σταθμός δαμίγου καλλιόπη
TOP 100 of GREECE: 2023
9.2Τελική βαθμολογία
9.6Δείκτης ικανοποίησης
4.8 - googleMaps
8.4Δείκτης δημοτικότητας
49 ακροαματικότητα - googleMaps
ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΙΑ Πρότυπος Βρεφονηπιακός σταθμός... ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΙΑ Πρότυπος Βρεφονηπιακός σταθμός Δαμίγου Καλλιόπη
+30 697 228 4709
Καλοκαιρινού 69
187 56 Κερατσίνι
Δευτέρα
05:30-17:00
Τρίτη
05:30-17:00
Τετάρτη
05:30-17:00
Πέμπτη
05:30-17:00
Παρασκευή
05:30-17:00
Για ένα όμορφο, χαρούμενο και δημιουργικό ξεκίνημα Ελάτε να μας γνωρίσετε και να κτίσουμε μαζί το μέλλον του παιδιού σας.  Έμπειρο και σωστά εκπαιδευμένο προσωπικό εφαρμόζει το πρόγραμμά μας  Δημιουργική απασχόληση και μάθηση μέσα από ευχάριστη διδασκαλία και σωστή παιδεία  Μεταφορά με ολοκαίνουριο σχολικό λεωφορείο τελευταίας τεχνολογίας  Ιατρική παρακολούθηση-παιδοψυχολόγος  Αξιολόγηση λόγο-έργο  Άμεση ενημέρωση μέσω total school

Συνέντευξη με τον βραβευμένο

Ημερομηνία της συνέντευξης: 16.04.2024

             ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΙΑ Πρότυπος Βρεφονηπιακός σταθμός

 

Δημήτριος Γκομούζας: Καλωσορίσατε και συγχαρητήρια για την αναγνώριση στα "TOP100 OF GREECE". Ποιο είναι το μυστικό σας για τη διατήρηση μιας τόσο καλής φήμης στο χώρο σας;

ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΙΑ Πρότυπος Βρεφονηπιακός σταθμός: Η εμπιστοσύνη των γονιών είναι η βάση της φήμης μας. Πιστεύουμε στην ειλικρίνεια και στην προσωπική προσέγγιση προς τα παιδιά.

Δημήτριος Γκομούζας: Πώς καταφέρατε να κρατήσετε όλους τους πελάτες σας ευχαριστημένους;

ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΙΑ: Μέσω της εμπιστοσύνης, της ειλικρίνειας και της καθαριότητας των χώρων. Προσφέρουμε άμεση εξυπηρέτηση και κατανοούμε τις ανάγκες των γονιών και των παιδιών.

Δημήτριος Γκομούζας: Ποιες είναι οι δραστηριότητες που προσφέρετε στους μικρούς σας πελάτες;

ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΙΑ: Προσφέρουμε μια ποικιλία δραστηριοτήτων όπως μουσικοκινητική γυμναστική, γλωσσικές ασκήσεις, εκμάθηση βασικών εννοιών όπως χρώματα και σχήματα, καθώς και μαθήματα Αγγλικών και Μυθολογίας.

Δημήτριος Γκομούζας: Πώς ανταπεξέρχεστε στις προκλήσεις της διατήρησης υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στον παιδικό σταθμό σας;

ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΙΑ Πρότυπος Βρεφονηπιακός σταθμός: Η διατήρηση υψηλού επιπέδου ποιότητας απαιτεί συνεχείς επενδύσεις στην ανανέωση και ανακαίνιση των χώρων, καθώς και στην εκπαίδευση του προσωπικού μας. Είναι σημαντικό να κρατάμε το περιβάλλον μας ασφαλές και καλωσορίστικο για τα παιδιά και τους γονείς.

Δημήτριος Γκομούζας: Ποιες είναι οι προσδοκίες σας για το μέλλον του ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΙΑ Πρότυπου Βρεφονηπιακού σταθμού;

ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΙΑ: Ελπίζουμε να επεκτείνουμε τις υπηρεσίες μας, να προσφέρουμε ακόμη περισσότερες εκπαιδευτικές δραστηριότητες και να συνεχίσουμε να παρέχουμε ένα περιβάλλον όπου τα παιδιά μπορούν να μαθαίνουν και να αναπτύσσονται σε ένα υγιές και ευχάριστο περιβάλλον.

Δημήτριος Γκομούζας: Τι συμβουλή θα δίνατε σε νέους επαγγελματίες που θέλουν να εργαστούν στον τομέα της προσχολικής αγωγής;

ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΙΑ: Η κύρια συμβουλή μου θα ήταν να εργάζονται με πάθος και αφοσίωση. Η προσχολική αγωγή απαιτεί αγάπη για τα παιδιά και συνεχή εκπαίδευση και ανανέωση γνώσεων. Είναι σημαντικό να είσαι δημιουργικός και να έχεις την ικανότητα να προσαρμόζεσαι στις ανάγκες κάθε παιδιού.

Δημήτριος Γκομούζας: Ευχαριστούμε πολύ για το χρόνο σας και τις πληροφορίες. Συγχαρητήρια και πάλι για την επιτυχία σας στα "TOP100 OF GREECE" και τις καλύτερες ευχές για το μέλλον.

ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΙΑ: Σας ευχαριστούμε πολύ, Δημήτριο. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε να είμαστε στην κορυφή και να προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους μικρούς μας φίλους και τις οικογένειές τους.

 

Είστε ο ιδιοκτήτης αυτής της εταιρείας;

Μάθετε τι έχουμε ετοιμάσει για εσάς.
Κάντε κλικ εδώ
«Συγχαρητήρια στον νικητή!»
Η εταιρεία που παρουσιάστηκε είναι η νικήτρια του διαγωνισμού TOP 100 της Ελλάδας στην κατηγορία Παιδικοί σταθμοί . Ανήκει στις TOP 100 εταιρείες του κλάδου στην Ελλάδα.
Δείτε επίσης άλλες εταιρείες σε αυτόν τον κλάδο
Στοιχεία της αξιολόγησης

Δείκτης ικανοποίησης

Ο δείκτης ικανοποιήσης είναι ένας σταθμισμένος μέσος όρος αξιολογήσεων σε όλες τις διαδικτυακές πύλες. Για παράδειγμα, μια εταιρεία έχει βαθμολογία 4/5 στην ιστοσελίδα Α βάσει 10 αξιολογήσεων, στην ιστοσελίδα Β έχει βαθμολογία 5/5 με 90 αξιολογήσεις. Αυτός είναι ο δείκτης ικανοποιήσης που υπολογίζουμε:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Δείκτης δημοτικότητας

Ο δείκτης δημοτικότητας είναι ο αριθμός των αξιολογήσεων, για μια συγκεκριμένη εταιρεία σε σχέση με τον μέγιστο αριθμό των αξιολογήσεων που κατέχει μια επιχείρηση, σε αυτόν τον κλάδο. Έτσι, μια εταιρεία με τις περισσότερες αξιολογήσεις παίρνει 10 πόντους για τον παράγοντα δημοτικότητας και μια εταιρεία με τις μισές λαμβάνει 5 πόντους.
Η εταιρεία σας είναι στη λίστα;
Λάβετε το υλικό μάρκετινγκ σας.
επικοινωνήστε μαζί μας
TOP 100
Φίλωνος 28
18531 Πειραιάς
Ελλάδα

contact@top100ofgreece.eu
Καλέστε μας
2104128019

Συνδεθείτε

για να μεταβείτε στην έκδοση της υποσελίδας του βραβευθέντος