Είστε εδώ Αρχική Παιδικοί σταθμοί Βρεφονηπιακός σταθμός σχολικό παρεάκι
TOP 100 of GREECE: 2023
9.5Τελική βαθμολογία
10Δείκτης ικανοποίησης
5 - googleMaps
8.2Δείκτης δημοτικότητας
47 ακροαματικότητα - googleMaps
Βρεφονηπιακός Σταθμός Σχολικό Παρεάκι
+30 231 042 9731
Σπετσών 11
546 46 Θεσσαλονίκη
Δευτέρα
7:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τρίτη
7:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Τετάρτη
7:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Πέμπτη
7:00 π.μ.–5:00 μ.μ.
Παρασκευή
7:00 π.μ.–5:00 μ.μ.

Συνέντευξη με τον βραβευμένο

Ημερομηνία της συνέντευξης: 10.04.2024

                                          Βρεφονηπιακός Σταθμός Σχολικό Παρεάκι

 

Δημήτριος Γκομούζας: Καλημέρα, είμαστε εδώ με το Σχολικό Παρεάκι, έναν από τους φετινούς νικητές του βραβείου TOP100 OF GREECE. Πώς αισθάνεστε για αυτή την τιμητική διάκριση;

Βρεφονηπιακός Σταθμός Σχολικό Παρεάκι: Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι και τιμημένοι. Αυτή η αναγνώριση είναι αποτέλεσμα πολλών ετών σκληρής δουλειάς και αφοσίωσης στο να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή φροντίδα και εκπαίδευση στα παιδιά μας.

 

Δημήτριος Γκομούζας: Μπορείτε να μας πείτε πώς καταφέρατε να κερδίσετε μια τόσο καλή φήμη στο χώρο σας;

Βρεφονηπιακός Σταθμός Σχολικό Παρεάκι: Το μυστικό μας είναι η πολυετής εμπειρία και η αγάπη μας για αυτό που κάνουμε. Εγώ προσωπικά έχω πάνω από 28 χρόνια προϋπηρεσία στη δουλειά, και μαζί με τις συνεργάτιδές μου, προσφέρουμε ακριβώς αυτά που υποσχόμαστε, δημιουργώντας μια οικογένεια για τα παιδιά που μας εμπιστεύονται.

 

Δημήτριος Γκομούζας: Πώς διαχειρίζεστε την ποιότητα των υπηρεσιών σας σε τόσο υψηλό επίπεδο;

Βρεφονηπιακός Σταθμός Σχολικό Παρεάκι: Η ποιότητα είναι αποτέλεσμα συνεχούς προσπάθειας και αφοσίωσης. Κρατάμε όλους τους πελάτες μας ευχαριστημένους προσφέροντας ακριβώς αυτό που υποσχόμαστε, και αυτό μας έχει βοηθήσει να διατηρήσουμε μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με τους γονείς και τα παιδιά.

 

Δημήτριος Γκομούζας: Έχετε αναφέρει ότι η εμπειρία και οι δασκάλες σας είναι κρίσιμοι παράγοντες της επιτυχίας σας. Μπορείτε να μας πείτε περισσότερα για την ομάδα σας;

Βρεφονηπιακός Σταθμός Σχολικό Παρεάκι: Η ομάδα μας αποτελείται από εξαιρετικά εκπαιδευμένες και αφοσιωμένες επαγγελματίες που μοιράζονται την ίδια πάθος για την εκπαίδευση και τη φροντίδα των παιδιών. Έχουμε δημιουργήσει ένα περιβάλλον όπου οι δάσκαλοι αισθάνονται ότι είναι μέρος μιας οικογένειας και αυτό αντανακλάται στη φροντίδα που προσφέρουν στα παιδιά.

 

Δημήτριος Γκομούζας: Ποιο είναι το μήνυμα που θα θέλατε να στείλετε στους γονείς και στα παιδιά που εμπιστεύονται το Σχολικό Παρεάκι;

Βρεφονηπιακός Σταθμός Σχολικό Παρεάκι: Θέλουμε να γνωρίζουν ότι εδώ στο Σχολικό Παρεάκι, κάθε παιδί αντιμετωπίζεται σαν να είναι δικό μας. Είμαστε εδώ για να τα υποστηρίξουμε, να τα φροντίσουμε και να τους προσφέρουμε μια ζεστή και ασφαλή αγκαλιά. Είναι η δεύτερη τους οικογένεια.

 

Δημήτριος Γκομούζας: Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας και τις πληροφορίες που μοιραστήκατε μαζί μας σήμερα. Συγχαρητήρια και πάλι για την αναγνώριση στα TOP100 OF GREECE και σας εύχομαι συνεχή επιτυχία.

Βρεφονηπιακός Σταθμός Σχολικό Παρεάκι: Ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη και τα καλά σας λόγια. Είναι μεγάλη τιμή για εμάς και ελπίζουμε να συνεχίσουμε να εξυπηρετούμε και να εμπνέουμε τις οικογένειες και τα παιδιά στην κοινότητά μας.

 

Είστε ο ιδιοκτήτης αυτής της εταιρείας;

Μάθετε τι έχουμε ετοιμάσει για εσάς.
Κάντε κλικ εδώ
«Συγχαρητήρια στον νικητή!»
Η εταιρεία που παρουσιάστηκε είναι η νικήτρια του διαγωνισμού TOP 100 της Ελλάδας στην κατηγορία Παιδικοί σταθμοί . Ανήκει στις TOP 100 εταιρείες του κλάδου στην Ελλάδα.
Δείτε επίσης άλλες εταιρείες σε αυτόν τον κλάδο
Στοιχεία της αξιολόγησης

Δείκτης ικανοποίησης

Ο δείκτης ικανοποιήσης είναι ένας σταθμισμένος μέσος όρος αξιολογήσεων σε όλες τις διαδικτυακές πύλες. Για παράδειγμα, μια εταιρεία έχει βαθμολογία 4/5 στην ιστοσελίδα Α βάσει 10 αξιολογήσεων, στην ιστοσελίδα Β έχει βαθμολογία 5/5 με 90 αξιολογήσεις. Αυτός είναι ο δείκτης ικανοποιήσης που υπολογίζουμε:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Δείκτης δημοτικότητας

Ο δείκτης δημοτικότητας είναι ο αριθμός των αξιολογήσεων, για μια συγκεκριμένη εταιρεία σε σχέση με τον μέγιστο αριθμό των αξιολογήσεων που κατέχει μια επιχείρηση, σε αυτόν τον κλάδο. Έτσι, μια εταιρεία με τις περισσότερες αξιολογήσεις παίρνει 10 πόντους για τον παράγοντα δημοτικότητας και μια εταιρεία με τις μισές λαμβάνει 5 πόντους.
Η εταιρεία σας είναι στη λίστα;
Λάβετε το υλικό μάρκετινγκ σας.
επικοινωνήστε μαζί μας
TOP 100
Φίλωνος 28
18531 Πειραιάς
Ελλάδα

contact@top100ofgreece.eu
Καλέστε μας
2104128019

Συνδεθείτε

για να μεταβείτε στην έκδοση της υποσελίδας του βραβευθέντος