Είστε εδώ Αρχική Μεσιτικά γραφεία Casa futura real estate
TOP 100 of GREECE: 2023
8.7Τελική βαθμολογία
9.8Δείκτης ικανοποίησης
4.9 - googleMaps
6Δείκτης δημοτικότητας
60 ακροαματικότητα - googleMaps
Casa Futura Real Estate
+30 21 6003 6050
25ης Μαρτίου 38
152 32 Χαλάνδρι
Τρίτη
10:00 π.μ.–7:00 μ.μ.
Τετάρτη
10:00 π.μ.–7:00 μ.μ.
Πέμπτη
10:00 π.μ.–7:00 μ.μ.
Παρασκευή
10:00 π.μ.–7:00 μ.μ.
Η CASA FUTURA είναι ένα δυναμικό δίκτυο, το οποίο δημιουργήθηκε με στόχο να φέρει μια νέα, ποιοτική πνοή στο χώρο του Real Estate στην Ελλάδα. Οι δημιουργοί του, έχουν διατελέσει στελέχη σε μεγάλες εταιρείες για πάνω απο 10 χρόνια, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη αυτών, με πολύ επιτυχημένες σταδιοδρομίες. Η νέα εταιρεία ήρθε για να αλλάξει προς το καλύτερο τα δεδομένα της ελληνικής πραγματικότητας, με βασικές αρχές της την ποιότητα των ολοκληρωμένων υπηρεσιών που παρέχει, τη διαφάνεια και την ομαδικότητα. Οι συντελεστές που συνθέτουν την ομάδα της CASA FUTURA είναι άνθρωποι με εμπειρία στη διαχείριση ακινήτων, επαγγελματική κατάρτιση, αρχές, όραμα και γνώσεις πάνω στο αντικείμενο, με αξιοζήλευτες επιδόσεις και αποτελέσματα.

Συνέντευξη με τον βραβευμένο

Ημερομηνία της συνέντευξης: 22.04.2024

                                       Casa Futura Real Estate

 

Δημήτριος Γκομούζας: Καλημέρα, χαίρομαι που μπορώ να σας πάρω αυτή τη συνέντευξη. Πείτε μου, τι θεωρείτε ως το πιο σημαντικό για να πετύχετε στον χώρο των ακινήτων;

Casa Futura Real Estate: Καλημέρα, ευχαριστούμε για την πρόσκληση. Πιστεύουμε ότι το πιο σημαντικό είναι η συνέπεια στις σχέσεις με τους πελάτες, η επικοινωνία, η κατάλληλη παρουσίαση και η οργάνωση της εργασίας. Επίσης, είναι σημαντικό να προσφέρονται ολοκληρωμένες υπηρεσίες, κάτι που είναι κρίσιμο στον χώρο των ακινήτων.

Δημήτριος Γκομούζας: Πώς καταφέρνετε να διατηρήσετε ένα τόσο υψηλό επίπεδο υπηρεσιών;

Casa Futura Real Estate: Αυτό απαιτεί συνεχή επικοινωνία, μέριμνα για τους πελάτες και συνεχή παρουσία κατά τη διάρκεια ολόκληρης της διαδικασίας, μέχρι την ολοκλήρωση της συναλλαγής. Προσπαθούμε να παρέχουμε υποστήριξη σε κάθε στάδιο.

Δημήτριος Γκομούζας: Ποιο θεωρείτε ότι είναι το κλειδί για την επίτευξη μιας καλής φήμης και θέσης στην αγορά;

Casa Futura Real Estate: Εργαζόμαστε για αυτό εδώ και καιρό, εστιάζοντας στην επικοινωνία, τη διαφήμιση και την ενθάρρυνση των πελατών να αφήνουν θετικές κριτικές σε πλατφόρμες όπως το Google. Δραστηριοποιούμαστε ενεργά στο διαδίκτυο και φροντίζουμε για την παρουσία μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δημήτριος Γκομούζας: Πώς διατηρείτε το κίνητρο και τη συγκέντρωση για να πετύχετε αυτά τα αποτελέσματα;

Casa Futura Real Estate: Έχουμε μεγάλο πάθος για αυτό που κάνουμε. Κάθε μέρα αναζητούμε νέες ιδέες και καινοτομίες, προσπαθούμε να μην σταματάμε σε αυτό που έχουμε ήδη επιτύχει. Αυτό το πάθος μας οδηγεί συνεχώς σε περαιτέρω ανάπτυξη και βελτίωση των υπηρεσιών μας.

Δημήτριος Γκομούζας: Τέλος, έχετε κάποιο μήνυμα για τους πελάτες σας;

Casa Futura Real Estate: Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πελάτες μας για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν. Υποσχόμαστε ότι η ποιότητα των υπηρεσιών μας θα παραμείνει στο ίδιο επίπεδο και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες τους.

Casa Futura Real Estate Casa Futura Real Estate Casa Futura Real Estate Casa Futura Real Estate Casa Futura Real Estate Casa Futura Real Estate Casa Futura Real Estate Casa Futura Real Estate Casa Futura Real Estate Casa Futura Real Estate Casa Futura Real Estate Casa Futura Real Estate

Είστε ο ιδιοκτήτης αυτής της εταιρείας;

Μάθετε τι έχουμε ετοιμάσει για εσάς.
Κάντε κλικ εδώ
«Συγχαρητήρια στον νικητή!»
Η εταιρεία που παρουσιάστηκε είναι η νικήτρια του διαγωνισμού TOP 100 της Ελλάδας στην κατηγορία Μεσιτικά γραφεία . Ανήκει στις TOP 100 εταιρείες του κλάδου στην Ελλάδα.
Δείτε επίσης άλλες εταιρείες σε αυτόν τον κλάδο
Στοιχεία της αξιολόγησης

Δείκτης ικανοποίησης

Ο δείκτης ικανοποιήσης είναι ένας σταθμισμένος μέσος όρος αξιολογήσεων σε όλες τις διαδικτυακές πύλες. Για παράδειγμα, μια εταιρεία έχει βαθμολογία 4/5 στην ιστοσελίδα Α βάσει 10 αξιολογήσεων, στην ιστοσελίδα Β έχει βαθμολογία 5/5 με 90 αξιολογήσεις. Αυτός είναι ο δείκτης ικανοποιήσης που υπολογίζουμε:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Δείκτης δημοτικότητας

Ο δείκτης δημοτικότητας είναι ο αριθμός των αξιολογήσεων, για μια συγκεκριμένη εταιρεία σε σχέση με τον μέγιστο αριθμό των αξιολογήσεων που κατέχει μια επιχείρηση, σε αυτόν τον κλάδο. Έτσι, μια εταιρεία με τις περισσότερες αξιολογήσεις παίρνει 10 πόντους για τον παράγοντα δημοτικότητας και μια εταιρεία με τις μισές λαμβάνει 5 πόντους.
Η εταιρεία σας είναι στη λίστα;
Λάβετε το υλικό μάρκετινγκ σας.
επικοινωνήστε μαζί μας
TOP 100
Φίλωνος 28
18531 Πειραιάς
Ελλάδα

contact@top100ofgreece.eu
Καλέστε μας
2104128019

Συνδεθείτε

για να μεταβείτε στην έκδοση της υποσελίδας του βραβευθέντος