9.9Τελική βαθμολογία
9.8Δείκτης ικανοποίησης
4.9 - googleMaps
10Δείκτης δημοτικότητας
647 ακροαματικότητα - googleMaps
TO LAPTOP.GR
+30 231 054 4781
Αγίου Δημητρίου 47
546 32 Θεσσαλονίκη
Δευτέρα
9:00π.μ.–8:00μ.μ.
Τρίτη
9:00π.μ.–8:00μ.μ.
Τετάρτη
9:00π.μ.–8:00μ.μ.
Πέμπτη
9:00π.μ.–8:00μ.μ.
Παρασκευή
9:00π.μ.–8:00μ.μ.
Σάββατο
11:00π.μ.–3:00μ.μ.
Έσπασε το Laptop σας? Τα Πάντα για ότι αφορά την επισκευή Laptop, θα τα βρείτε ΕΔΩ! ▶️https://www.tolaptop.gr/ Επικοινώνησε μαζί μας στο 2310.544781 ✔️Διάγνωση φορητού υπολογιστή ✔️Service laptop ✔️Αντικατάσταση οθόνης Laptop ✔️Επισκευή κάρτας γραφικών ✔️Επισκευή πληκτρολογίου ✔️Επισκευή μητρικής πλακέτας ... με τα Πιο Σύγχρονα Μέσα! Η Καλύτερη Λύση στις οικονομικότερες τιμές! Με Εγγύηση καλής λειτουργίας από 4 έως 12 μήνες!

Συνέντευξη με τον βραβευμένο

Ημερομηνία της συνέντευξης: 23.04.2024

                                                                            Διονυσης Τζεϊρανιδης

 

Δημήτριος Γκομούζας: Χαίρετε, ευχαριστώ για τη συνέντευξη. Θα ήθελα να σας συγχαρώ για τη διάκριση στο έργο TOP100 OF GREECE για το 2023 στην κατηγορία «Επισκευή υπολογιστών». Η εταιρεία σας είναι ανάμεσα στις 100 καλύτερες σε όλη την Ελλάδα. Πώς είναι το συναίσθημα να κερδίζετε αυτή τη διάκριση;

Διονύσης Τζεϊρανίδης: Γεια σας, ευχαριστώ για τη διάκριση. Είναι ένα μεγάλο ζήτημα για εμάς. Είμαστε χαρούμενοι που η εργασία και οι προσπάθειές μας αναγνωρίζονται. Είμαστε περήφανοι που μπορούμε να είμαστε ανάμεσα στους καλύτερους.

Δημήτριος Γκομούζας: Αυτό οφείλεται στις αξιολογήσεις των πελατών και τις γνώμες τους στο διαδίκτυο. Η εταιρεία σας έχει επιτύχει σχεδόν τέλεια αποτελέσματα, με βαθμολογία 9,9 στα 10 και δείκτη δημοτικότητας 10 στα 10. Είναι μεγάλη έκπληξη για εσάς, ή περιμένατε τόσο υψηλά αποτελέσματα;

Διονύσης Τζεϊρανίδης: Προσπαθούμε πάντα να δίνουμε το καλύτερο από τον εαυτό μας, αλλά τόσο υψηλά αποτελέσματα είναι έκπληξη για εμάς. Είμαστε ευγνώμονες στους πελάτες μας για την υποστήριξη και τα καλά τους λόγια. Είναι χάρη σε αυτούς που μπορούμε να συνεχίσουμε να αναπτυσσόμαστε.

Δημήτριος Γκομούζας: Η διάκριση στο TOP100 OF GREECE είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για προώθηση. Σκοπεύετε να αξιοποιήσετε αυτή τη διάκριση για να προσελκύσετε περισσότερους πελάτες ή να ενισχύσετε το εμπορικό σας σήμα;

Διονύσης Τζεϊρανίδης: Φυσικά. Αυτή η διάκριση επιβεβαιώνει την ποιότητά μας και την εμπιστοσύνη που μας έχουν οι πελάτες. Θα προβάλλουμε με υπερηφάνεια αυτή τη διάκριση στο κατάστημά μας και θα την προωθήσουμε στο διαδίκτυο. Θέλουμε να γνωρίζουν όλοι ότι αυτό είναι το αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς ολόκληρης της ομάδας μας.

Δημήτριος Γκομούζας: Υπάρχουν σχέδια για το μέλλον που σχετίζονται με αυτή τη διάκριση; Σκέφτεστε την επέκταση ή την εισαγωγή νέων υπηρεσιών;

Διονύσης Τζεϊρανίδης: Προς το παρόν, εστιάζουμε στη διατήρηση υψηλού επιπέδου υπηρεσιών. Θέλουμε οι πελάτες μας να είναι ικανοποιημένοι και να επιστρέφουν σε εμάς με χαρά. Επίσης, σκεφτόμαστε να επεκτείνουμε την προσφορά μας, αλλά για τώρα επικεντρωνόμαστε σε αυτό που κάνουμε καλύτερα.

Δημήτριος Γκομούζας: Ευχαριστώ για τη συνομιλία και ξανά συγχαρητήρια για τη διάκριση. Υπάρχει κάτι που θα θέλατε να μεταδώσετε στους αναγνώστες μας ή στους πελάτες σας;

Διονύσης Τζεϊρανίδης: Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πελάτες μας για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή τους. Χωρίς αυτούς δεν θα είχαμε επιτύχει αυτήν την επιτυχία. Προτρέπω όλους να μας επισκεφθούν στο κατάστημά μας και να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες μας. Θα προσπαθούμε πάντα να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες.

TO LAPTOP.GR TO LAPTOP.GR TO LAPTOP.GR TO LAPTOP.GR TO LAPTOP.GR TO LAPTOP.GR TO LAPTOP.GR TO LAPTOP.GR TO LAPTOP.GR TO LAPTOP.GR TO LAPTOP.GR

Είστε ο ιδιοκτήτης αυτής της εταιρείας;

Μάθετε τι έχουμε ετοιμάσει για εσάς.
Κάντε κλικ εδώ
«Συγχαρητήρια στον νικητή!»
Η εταιρεία που παρουσιάστηκε είναι η νικήτρια του διαγωνισμού TOP 100 της Ελλάδας στην κατηγορία Καταστήματα επισκευής υπολογιστών . Ανήκει στις TOP 100 εταιρείες του κλάδου στην Ελλάδα.
Δείτε επίσης άλλες εταιρείες σε αυτόν τον κλάδο
Στοιχεία της αξιολόγησης

Δείκτης ικανοποίησης

Ο δείκτης ικανοποιήσης είναι ένας σταθμισμένος μέσος όρος αξιολογήσεων σε όλες τις διαδικτυακές πύλες. Για παράδειγμα, μια εταιρεία έχει βαθμολογία 4/5 στην ιστοσελίδα Α βάσει 10 αξιολογήσεων, στην ιστοσελίδα Β έχει βαθμολογία 5/5 με 90 αξιολογήσεις. Αυτός είναι ο δείκτης ικανοποιήσης που υπολογίζουμε:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Δείκτης δημοτικότητας

Ο δείκτης δημοτικότητας είναι ο αριθμός των αξιολογήσεων, για μια συγκεκριμένη εταιρεία σε σχέση με τον μέγιστο αριθμό των αξιολογήσεων που κατέχει μια επιχείρηση, σε αυτόν τον κλάδο. Έτσι, μια εταιρεία με τις περισσότερες αξιολογήσεις παίρνει 10 πόντους για τον παράγοντα δημοτικότητας και μια εταιρεία με τις μισές λαμβάνει 5 πόντους.
Η εταιρεία σας είναι στη λίστα;
Λάβετε το υλικό μάρκετινγκ σας.
επικοινωνήστε μαζί μας
TOP 100
Φίλωνος 28
18531 Πειραιάς
Ελλάδα

contact@top100ofgreece.eu
Καλέστε μας
2104128019

Συνδεθείτε

για να μεταβείτε στην έκδοση της υποσελίδας του βραβευθέντος