Είστε εδώ Αρχική Φωτοτυπεία Κατοψη_φωτοτυπίες/σχέδια
TOP 100 of GREECE: 2023
8.5Τελική βαθμολογία
9.6Δείκτης ικανοποίησης
4.8 - googleMaps
6Δείκτης δημοτικότητας
54 ακροαματικότητα - googleMaps
ΚΑΤΟΨΗ_Φωτοτυπίες/Σχέδια
+30 231 553 8199
Σαλαμίνος 3
566 26 Συκιές
Δευτέρα
8:30π.μ.–2:30μ.μ.
Τρίτη
8:30π.μ.–2:30μ.μ.
Τετάρτη
8:30π.μ.–2:30μ.μ.
Πέμπτη
8:30π.μ.–2:30μ.μ.
Παρασκευή
8:30π.μ.–2:30μ.μ.

Συνέντευξη με τον βραβευμένο

Ημερομηνία της συνέντευξης: 03.04.2024

                                                           ΚΑΤΟΨΗ_Φωτοτυπίες Σχέδια    

 

Δημήτριος Γκομούζας: Συγχαρητήρια για την αναγνώριση της επιχείρησής σας ως μία από τις TOP100 OF GREECE για το 2023. Μπορείτε να μας πείτε πώς αισθάνεστε για αυτό το επίτευγμα;

ΚΑΤΟΨΗ_Φωτοτυπίες Σχέδια: Πραγματικά, είναι μεγάλη τιμή για εμάς. Αποδεικνύει τη δέσμευση και το πάθος μας για εξαιρετική ποιότητα και υπηρεσία προς τους πελάτες μας. Η αναγνώριση αυτή μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά και να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας.

Δημήτριος Γκομούζας: Ποιο θα λέγατε ότι είναι το μυστικό σας για τη διατήρηση μιας τόσο υψηλής ποιότητας υπηρεσίας;

ΚΑΤΟΨΗ_Φωτοτυπίες Σχέδια: Πιστεύω πολύ στη δύναμη της προφορικής διαφήμισης. Όταν ένας πελάτης είναι ευχαριστημένος, φροντίζει να το μοιραστεί με άλλους. Η εστίαση στην ποιότητα και η προσπάθεια για βελτίωση είναι κεντρικά στοιχεία της φιλοσοφίας μας.

Δημήτριος Γκομούζας: Πώς καταφέρατε να διατηρήσετε όλους τους πελάτες σας ευχαριστημένους;

ΚΑΤΟΨΗ_Φωτοτυπίες Σχέδια: Ακούω προσεκτικά τους πελάτες μου και επιδιώκω πάντα να έρθω σε προσωπική επαφή μαζί τους. Όταν ακούω κάτι που δεν είναι καλό, προσπαθώ να το αλλάξω και να αναβαθμίσω τις υπηρεσίες μου, ώστε ο πελάτης να είναι πάντα ικανοποιημένος και να μην ψάχνει αλλού.

Δημήτριος Γκομούζας: Αναφέρατε προηγουμένως συνεργασίες που έχετε αναπτύξει, όπως με την υπηρεσία Gallery. Πώς αυτές οι συνεργασίες επηρεάζουν την επιχείρησή σας;

ΚΑΤΟΨΗ_Φωτοτυπίες Σχέδια: Οι συνεργασίες αυτές αποτελούν μέρος της στρατηγικής μας να παρέχουμε ένα ευρύτερο φάσμα υπηρεσιών. Δίνουν την ευκαιρία στους πελάτες μας να εκπληρώσουν περισσότερες ανάγκες σε ένα μέρος, βελτιώνοντας έτσι την εμπειρία τους και ενισχύοντας την πιστότητα προς την επιχείρησή μας.

Δημήτριος Γκομούζας: Ποια είναι τα μελλοντικά σας σχέδια για την επιχείρηση; Έχετε κάποια νέα προγράμματα ή επεκτάσεις στον ορίζοντα;

ΚΑΤΟΨΗ_Φωτοτυπίες Σχέδια: Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε την ανάπτυξη και την ενίσχυση της παρουσίας μας στην αγορά. Προγραμματίζουμε να εισάγουμε νέες τεχνολογίες και να διευρύνουμε το φάσμα των υπηρεσιών μας, πάντα με γνώμονα την ανώτατη ποιότητα και την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας. Επιπλέον, εξετάζουμε την επέκταση σε νέες αγορές εντός και εκτός Ελλάδας.

Δημήτριος Γκομούζας: Κλείνοντας, έχετε κάποιο μήνυμα για τους πελάτες σας ή για εκείνους που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν την επιχείρησή σας;

ΚΑΤΟΨΗ_Φωτοτυπίες Σχέδια: Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους πελάτες μας για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη που μας έχουν δείξει. Σε όσους δεν μας έχουν επισκεφθεί ακόμα, θα τους προσκαλούσα να έρθουν να γνωρίσουν από κοντά τις υπηρεσίες μας και την ποιότητα που προσφέρουμε. Είμαστε εδώ για να κάνουμε τη διαφορά στην καθημερινότητα σας με λύσεις που πραγματικά μετράνε.

Δημήτριος Γκομούζας: Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας και τις ενδιαφέρουσες απαντήσεις σας. Συγχαρητήρια και πάλι για την επιτυχία σας και τις καλύτερες ευχές για το μέλλον.

ΚΑΤΟΨΗ_Φωτοτυπίες Σχέδια: Σας ευχαριστώ πολύ. Η χαρά ήταν δική μου.

Είστε ο ιδιοκτήτης αυτής της εταιρείας;

Μάθετε τι έχουμε ετοιμάσει για εσάς.
Κάντε κλικ εδώ
«Συγχαρητήρια στον νικητή!»
Η εταιρεία που παρουσιάστηκε είναι η νικήτρια του διαγωνισμού TOP 100 της Ελλάδας στην κατηγορία Φωτοτυπεία . Ανήκει στις TOP 100 εταιρείες του κλάδου στην Ελλάδα.
Δείτε επίσης άλλες εταιρείες σε αυτόν τον κλάδο
Στοιχεία της αξιολόγησης

Δείκτης ικανοποίησης

Ο δείκτης ικανοποιήσης είναι ένας σταθμισμένος μέσος όρος αξιολογήσεων σε όλες τις διαδικτυακές πύλες. Για παράδειγμα, μια εταιρεία έχει βαθμολογία 4/5 στην ιστοσελίδα Α βάσει 10 αξιολογήσεων, στην ιστοσελίδα Β έχει βαθμολογία 5/5 με 90 αξιολογήσεις. Αυτός είναι ο δείκτης ικανοποιήσης που υπολογίζουμε:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Δείκτης δημοτικότητας

Ο δείκτης δημοτικότητας είναι ο αριθμός των αξιολογήσεων, για μια συγκεκριμένη εταιρεία σε σχέση με τον μέγιστο αριθμό των αξιολογήσεων που κατέχει μια επιχείρηση, σε αυτόν τον κλάδο. Έτσι, μια εταιρεία με τις περισσότερες αξιολογήσεις παίρνει 10 πόντους για τον παράγοντα δημοτικότητας και μια εταιρεία με τις μισές λαμβάνει 5 πόντους.
Η εταιρεία σας είναι στη λίστα;
Λάβετε το υλικό μάρκετινγκ σας.
επικοινωνήστε μαζί μας
TOP 100
Φίλωνος 28
18531 Πειραιάς
Ελλάδα

contact@top100ofgreece.eu
Καλέστε μας
2104128019

Συνδεθείτε

για να μεταβείτε στην έκδοση της υποσελίδας του βραβευθέντος