TOP 100 of GREECE: 2023, 2022
9Τελική βαθμολογία
10Δείκτης ικανοποίησης
5 - googleMaps
6.6Δείκτης δημοτικότητας
26 ακροαματικότητα - googleMaps
Weboo
+30 210 44 00 944
Λεωφ. Ηρακλείου 191
142 31 Νέα Ιωνία
Δευτέρα
10:00-18:00
Τρίτη
10:00-18:00
Τετάρτη
10:00-18:00
Πέμπτη
10:00-18:00
Παρασκευή
10:00-18:00
Ονομάζομαι Ηλίας Αποστόλου και είμαι SEO Specialist, Copywriter & Web Designer. Tα τελευταία 8 χρόνια ασχολούμαι αποκλειστικά με την κατασκευή, βελτιστοποίηση και προώθηση ιστοσελίδων και τον χώρο του Ψηφιακού Μάρκετινγκ γενικότερα. Η εταιρεία Weboo ξεκίνησε σαν μια μικρή ατομική επιχείρηση αλλά πολύ γρήγορα εξελίσσεται σε Digital Marketing Agency, καλύπτωντας όλες τις ανάγκες κάθε σύγχρονης επιχείρησης. Γιατί ξεκίνησα το Weboo.gr; Επειδή θαυμάζω τους ανθρώπους που επιχειρούν και με γεμίζει να τους βοηθάω να καταφέρουν του στόχους τους. Επειδή μου αρέσει να δουλεύω με ανθρώπους ταλαντούχους, αφοσιωμένους και θετικούς, που δίνουν όλο τους τον εαυτό σε αυτό που κάνουν. Mε κάνουν να νιώθω καλά που δίνω όλο μου τον εαυτό σε αυτό που κάνω. Επειδή μπορώ να συνεργάζομαι με τίμιους και καινοτόμους ανθρώπους που ο τρόπος που επιλέγουν να προωθήσουν τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα τους είναι καθρέφτης των αρχών τους. Επειδή νιώθω χαρούμενος όταν πρέπει να μάθω κάτι νέο και δύσκολο που θα με κάνει καλύτερο. Δεν έχει νόημα να κινείσαι μόνο μέσα σε μονοπάτια που σου είναι οικεία. Ξέρεις γιατί έχουν σημασία όλα αυτά; Γιατί πρόκειται για επιλογές που δίνουν νόημα σε κάθε δουλειά! Εύχομαι να συνεργάζεσαι με ανθρώπους κι επιχειρήσεις που θαυμάζεις. Ανθρώπους, που διακρίνονται για την τιμιότητα και την εργατικότητα τους. Ανθρώπους που μέσα σε όλα είναι έξυπνοι, ταλαντούχοι, θετικοί… Ανθρώπους, που στ’ αλήθεια συμπαθείς. Γιατί όταν προδίδεις τις επιλογές σου… Όλη αυτή η θετική ενέργεια γίνεται αρνητική… Και παίρνει μακριά την δύναμη και τον ενθουσιασμό σου. Τιμώντας τις αρχές και τις επιλογές μου, είμαι περήφανος για την δουλειά που κάνω. Ότι δουλειά και να κάνεις, εύχομαι να αισθάνεσαι το ίδιο υπερήφανος!

Συνέντευξη με τον βραβευμένο

Ημερομηνία της συνέντευξης: 09.03.2024
Ερώτηση 1: Πείτε μου σας παρακαλώ, ποιο είναι το μυστικό σας για να αποκτήσετε μια τόσο καλή φήμη όπως εσείς στον κλάδο σας;

Σας ευχαριστώ αρχικά για το βήμα που μου δίνετε και την άριστη δουλειά που έχετε κάνει στο "Top 100 of Greece". 

Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει μυστικό. Ο μόνος κριτής και αποδέκτης των υπηρεσιών που προσφέρεις είναι ο πελάτης σου. Επομένως, πίσω από κάθε μικρή ή μεγάλη επιτυχία κρύβεται σκληρή δουλειά, συνεχής επιμόρφωση, εμμονή με το άριστο αποτέλεσμα και διαφάνεια σε κάθε στάδιο συνεργασίας με τους πελάτες.
 
Κάθε ευχαριστημένος πελάτης δημιουργεί την εμπειρία και τις βάσεις για να προσφέρεις ακόμη περισσότερα στους επόμενους. Όπως και κάθε συνεργασία που μπορεί να μην ευδοκίμησε για Χ λόγους, σου δίνει ακόμη πιο ισχυρή ανατροφοδότηση για το πώς να γίνεσαι συνεχώς καλύτερος.
 
Το ζητούμενο είναι να λαμβάνεις υπόψη σου κάθε ενδιαφερόμενο, πελάτη ή συνεργάτη και να σέβεσαι τους ανθρώπους που προσπαθούν να σε εμπιστευτούν ή σε εμπιστεύονται ήδη.
 
Αυτό που μετράει στο τέλος της ημέρας είναι αφενός ο πελάτης σου να έχει κερδοφορία και αφετέρου να υπάρχει μια ανθρώπινη σχέση επικοινωνίας. Και τα δύο συντελούν στη σταδιακά και διαρκώς αυξανόμενη ανάπτυξη της πελατειακής σου βάσης.

Ερώτηση 2: Το TOP100 of Greece είναι διεθνές έργο  το οποίο δημιουργείται με πολύ λεπτομερή τρόπο – οπότε το να είστε στις 100 κορυφαίες επιχειρήσεις στον κλάδο σας δεν είναι εύκολο πράγμα .Όπως καταλαβαίνω – η διατήρηση τόσο υψηλού επιπέδου υπηρεσιών απαιτεί πολλή προσπάθεια και ποιοτική  καθημερινή δουλειά έτσι δεν είναι;

Όπως σε κάθε ανθρώπινη σχέση έτσι και στις επαγγελματικές, αυτό που μετράει πάνω από όλα είναι να είσαι παρών. Η προσπάθεια να γίνεσαι διαρκώς καλύτερος δεν είναι αυτοσκοπός, είναι φυσικό επακόλουθο του επιχειρείν αν θέλεις να εδραιωθείς και να πηγαίνεις όλο και πιο μακριά -σε οποιονδήποτε κλάδο κι αν δραστηριοποιείσαι.
 
Η ποιότητα το ίδιο. Είναι προϋπόθεση. Δεν αποτελεί επιλογή να μην προσφέρεις όσο πιο ποιοτικές υπηρεσίες γίνεται. 
 
Επομένως, για να κλείσω την απάντηση μου, τίποτα δεν γίνεται τυχαία -αν και η τύχη πάντα βοηθάει.

Ερώτηση 3: Από τη βαθμολογία που λάβατε στις κριτικές στους Χάρτες Google ή/και στο Facebook – που είναι και οι πιο δημοφιλείς ιστότοποι κριτικών των πελατών - με εξαιρετικά καλή βαθμολογία στον κλάδο σας, καταφέρατε να βρίσκεστε στη λίστα του ΤΟΠ100. Πώς καταφέρατε να κρατήσετε όλους τους πελάτες σας ευχαριστημένους από τις υπηρεσίες σας;

Η ειλικρίνεια, η συνέπεια, η ουσιώδης επικοινωνία και η παράδοση αποτελέσματος που ξεπερνάει τις προσδοκίες των πελατών, είναι τα πιο βασικά συστατικά από την μέχρι τώρα εμπειρία μου.
 
Ένας εξαιρετικά σημαντικός παράγοντας είναι και οι συνεργάτες που επιλέγεις να έχεις δίπλα σου προκειμένου να ισχύουν όλα τα παραπάνω στο μέγιστο δυνατό βαθμό. Οπότε, αν διαβάζουν αυτή τη συνέντευξη τους ευχαριστώ από καρδιάς.

Ερώτηση 4: Το Top100 της Ελλάδας είναι μια λίστα με τις 100 καλύτερες εταιρείες σε συγκεκριμένο κλάδο στην Ελλάδα. Παρακαλώ πείτε μου πώς κερδίσατε την τρέχουσα θέση σας στην αγορά σας;

Έχοντας επιλέξει να παρέχω κάποιες συγκεκριμένες υπηρεσίες στον κλάδο του Digital Marketing, επιδιώκω να επικεντρώνομαι σε αυτές. Όσο πιο πολύ επικεντρώνεσαι στην ουσία, τόσο περισσότερο εδραιώνεις την πελατειακή σου βάση και το brand name σου στην αγορά.

Ερώτηση 5: Top 100 της Ελλάδας βασίζεται στην ικανοποίηση των πελατών και τη δημοτικότητα της εταιρείας. Λοιπόν η ερώτησή μου είναι: Πώς διατηρείτε τον εαυτό σας παρακινημένο και συγκεντρωμένο όλη την ώρα ώστε να πετύχετε αυτά τα αποτελέσματα;

Το πιο δύσκολο πράγμα στο επιχειρείν, είναι να διατηρείς την ψυχολογία σου σταθερή. Ούτε πολύ πάνω, ούτε πολύ κάτω. Πρόκειται για μαραθώνιο και όχι για αγώνα δρόμου.
 
Επομένως, σε αυτόν τον τομέα όντως προσπαθώ σκληρά να τιθασεύσω το μυαλό μου και να εργάζομαι στο παρόν. Το ίδιο προσπαθώ να μεταδώσω και στην ομάδα μου.
 
Το "μυστικό" -αν τελικά υπάρχει- είναι στη διάρκεια. Αν δεν το αντιληφθείς αυτό, είσαι απλά "πυροτέχνημα". 

Ερώτηση 6: Πείτε μου αν είστε ευχαριστημένος από την παρουσία σας στο TOP 100 της λίστας της Ελλάδας; Τι θα θέλατε να πείτε στους πελάτες σας;
 
Προφανώς είναι τιμή μου να βρίσκομαι σε αυτή τη λίστα. Αυτό που θα έλεγα στους εν δυνάμει και τρέχοντες πελάτες μου, είναι να άρουν τους ενδοιασμούς τους και τις επιφυλάξεις τους και να επενδύσουν πρώτα απ' όλα στον εαυτό τους και μετά στην επιχείρησή τους.
 
Όπως αναφέρω και στο weboo.gr, θαυμάζω τους ανθρώπους που επιχειρούν και με γεμίζει να τους βοηθάω να καταφέρουν του στόχους τους.


Mου αρέσει να δουλεύω με ανθρώπους ταλαντούχους, αφοσιωμένους και θετικούς, που δίνουν όλο τους τον εαυτό σε αυτό που κάνουν. Mε κάνουν να νιώθω καλά που δίνω όλο μου τον εαυτό σε αυτό που κάνω.

Επιδιώκω να συνεργάζομαι με τίμιους και καινοτόμους ανθρώπους που ο τρόπος που επιλέγουν να προωθήσουν τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα τους είναι καθρέφτης των αρχών τους.

 
Εύχομαι λοιπόν σε όλους, να συνεργάζονται με ανθρώπους κι επιχειρήσεις που θαυμάζουν. Με ανθρώπους, που διακρίνονται για την τιμιότητα και την εργατικότητά τους.

Με ανθρώπους που μέσα σε όλα είναι έξυπνοι, ταλαντούχοι, θετικοί… Ανθρώπους, που στ’ αλήθεια συμπαθούν.

Γιατί όταν προδίδεις τις επιλογές σου… Όλη αυτή η θετική ενέργεια του επιχειρείν γίνεται αρνητική… Και παίρνει μακριά τη δύναμη και τον ενθουσιασμό σου.

 

 

 

Είστε ο ιδιοκτήτης αυτής της εταιρείας;

Μάθετε τι έχουμε ετοιμάσει για εσάς.
Κάντε κλικ εδώ
«Συγχαρητήρια στον νικητή!»
Η εταιρεία που παρουσιάστηκε είναι η νικήτρια του διαγωνισμού TOP 100 της Ελλάδας στην κατηγορία Εταιρείες marketing . Ανήκει στις TOP 100 εταιρείες του κλάδου στην Ελλάδα.
Δείτε επίσης άλλες εταιρείες σε αυτόν τον κλάδο
Στοιχεία της αξιολόγησης

Δείκτης ικανοποίησης

Ο δείκτης ικανοποιήσης είναι ένας σταθμισμένος μέσος όρος αξιολογήσεων σε όλες τις διαδικτυακές πύλες. Για παράδειγμα, μια εταιρεία έχει βαθμολογία 4/5 στην ιστοσελίδα Α βάσει 10 αξιολογήσεων, στην ιστοσελίδα Β έχει βαθμολογία 5/5 με 90 αξιολογήσεις. Αυτός είναι ο δείκτης ικανοποιήσης που υπολογίζουμε:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Δείκτης δημοτικότητας

Ο δείκτης δημοτικότητας είναι ο αριθμός των αξιολογήσεων, για μια συγκεκριμένη εταιρεία σε σχέση με τον μέγιστο αριθμό των αξιολογήσεων που κατέχει μια επιχείρηση, σε αυτόν τον κλάδο. Έτσι, μια εταιρεία με τις περισσότερες αξιολογήσεις παίρνει 10 πόντους για τον παράγοντα δημοτικότητας και μια εταιρεία με τις μισές λαμβάνει 5 πόντους.
Η εταιρεία σας είναι στη λίστα;
Λάβετε το υλικό μάρκετινγκ σας.
επικοινωνήστε μαζί μας
TOP 100
Φίλωνος 28
18531 Πειραιάς
Ελλάδα

contact@top100ofgreece.eu
Καλέστε μας
2104128019

Συνδεθείτε

για να μεταβείτε στην έκδοση της υποσελίδας του βραβευθέντος