Είστε εδώ Αρχική Λογιστικά γραφεία Accounting group | λογιστικό γραφείο
TOP 100 of GREECE: 2023
9.4Τελική βαθμολογία
10Δείκτης ικανοποίησης
5 - googleMaps
8Δείκτης δημοτικότητας
77 ακροαματικότητα - googleMaps
Accounting Group | Λογιστικό Γραφείο
+30 21 0991 5813
Λεωφόρος Βουλιαγμένης 449
163 46 Ηλιούπολη
Δευτέρα
8:00π.μ.–6:00μ.μ.
Τρίτη
8:00π.μ.–6:00μ.μ.
Τετάρτη
8:00π.μ.–6:00μ.μ.
Πέμπτη
8:00π.μ.–6:00μ.μ.
Παρασκευή
8:00π.μ.–6:00μ.μ.

Συνέντευξη με τον βραβευμένο

Ημερομηνία της συνέντευξης: 06.04.2024

                                                   Accounting Group | Λογιστικό Γραφείο

 

Δημήτριος Γκομούζας: Καλησπέρα, είναι τιμή μας να έχουμε σήμερα μαζί μας το Accounting Group, έναν από τους φετινούς νικητές της διάκρισης TOP100 OF GREECE. Πώς νιώθετε για αυτή την αναγνώριση;

Accounting Group: Νιώθουμε εξαιρετικά περήφανοι και ευγνώμονες. Είναι μια επιβράβευση για τη σκληρή δουλειά και τη δέσμευσή μας στην ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας.

 

Δημήτριος Γκομούζας: Ποιο θεωρείτε ότι είναι το μυστικό πίσω από την επιτυχία σας στον ανταγωνιστικό χώρο της λογιστικής;

Accounting Group: Η αμεσότητα, η σταθερότητα και η αποτελεσματική επικοινωνία με τον πελάτη είναι τα βασικά στοιχεία που μας καθοδηγούν. Δεν είμαστε απλώς παρόχοι υπηρεσιών, αλλά εταίροι των πελατών μας στην επίτευξη των στόχων τους.

 

Δημήτριος Γκομούζας: Η προσοχή στην ομαδική δουλειά φαίνεται να είναι κεντρικό στοιχείο της επιτυχίας σας. Πώς διατηρείτε την ομάδα σας ενθουσιασμένη και εστιασμένη στους κοινούς στόχους;

Accounting Group: Η ομαδική συνεργασία και η αίσθηση της κοινότητας είναι κρίσιμης σημασίας για εμάς. Διασφαλίζουμε ότι ο καθένας αισθάνεται εκτιμημένος και ότι η συνεισφορά του έχει σημασία, καθιστώντας τους στόχους της επιχείρησης κοινούς στόχους για όλους.

 

Δημήτριος Γκομούζας: Κλείνοντας, υπάρχει κάποιο μήνυμα που θα θέλατε να απευθύνετε στους πελάτες σας και στο κοινό που σας ακολουθεί;

Accounting Group: Θέλουμε να εκφράσουμε τη βαθιά ευγνωμοσύνη μας για τη συνεχή στήριξη και εμπιστοσύνη που μας δείχνετε. Είναι η δέσμευσή σας σε εμάς που μας κινητοποιεί να ανυψώνουμε συνεχώς το επίπεδο των υπηρεσιών μας. Υποσχόμαστε να συνεχίσουμε να σας προσφέρουμε αξεπέραστη ποιότητα και αξία.

 

Δημήτριος Γκομούζας: Σας ευχαριστούμε πολύ για τον χρόνο σας και τις πληροφορίες που μοιραστήκατε μαζί μας σήμερα. Συγχαρητήρια και πάλι για την αναγνώριση στα TOP100 OF GREECE και σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο μέλλον.

Accounting Group: Ευχαριστούμε πολύ για την ευκαιρία. Είναι μεγάλη τιμή για εμάς και ανυπομονούμε για το μέλλον με ενθουσιασμό.

 

Είστε ο ιδιοκτήτης αυτής της εταιρείας;

Μάθετε τι έχουμε ετοιμάσει για εσάς.
Κάντε κλικ εδώ
«Συγχαρητήρια στον νικητή!»
Η εταιρεία που παρουσιάστηκε είναι η νικήτρια του διαγωνισμού TOP 100 της Ελλάδας στην κατηγορία Λογιστικά γραφεία . Ανήκει στις TOP 100 εταιρείες του κλάδου στην Ελλάδα.
Δείτε επίσης άλλες εταιρείες σε αυτόν τον κλάδο
Στοιχεία της αξιολόγησης

Δείκτης ικανοποίησης

Ο δείκτης ικανοποιήσης είναι ένας σταθμισμένος μέσος όρος αξιολογήσεων σε όλες τις διαδικτυακές πύλες. Για παράδειγμα, μια εταιρεία έχει βαθμολογία 4/5 στην ιστοσελίδα Α βάσει 10 αξιολογήσεων, στην ιστοσελίδα Β έχει βαθμολογία 5/5 με 90 αξιολογήσεις. Αυτός είναι ο δείκτης ικανοποιήσης που υπολογίζουμε:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Δείκτης δημοτικότητας

Ο δείκτης δημοτικότητας είναι ο αριθμός των αξιολογήσεων, για μια συγκεκριμένη εταιρεία σε σχέση με τον μέγιστο αριθμό των αξιολογήσεων που κατέχει μια επιχείρηση, σε αυτόν τον κλάδο. Έτσι, μια εταιρεία με τις περισσότερες αξιολογήσεις παίρνει 10 πόντους για τον παράγοντα δημοτικότητας και μια εταιρεία με τις μισές λαμβάνει 5 πόντους.
Η εταιρεία σας είναι στη λίστα;
Λάβετε το υλικό μάρκετινγκ σας.
επικοινωνήστε μαζί μας
TOP 100
Φίλωνος 28
18531 Πειραιάς
Ελλάδα

contact@top100ofgreece.eu
Καλέστε μας
2104128019

Συνδεθείτε

για να μεταβείτε στην έκδοση της υποσελίδας του βραβευθέντος