Είστε εδώ Αρχική Κέντρα Ξένων γλωσσών Engstep - κέντρο ξένων γλωσσών, αποκλειστικά για ενήλικες
TOP 100 of GREECE: 2023
8.9Τελική βαθμολογία
10Δείκτης ικανοποίησης
5 - googleMaps
6.3Δείκτης δημοτικότητας
57 ακροαματικότητα - googleMaps
ENGstep - Κέντρο Ξένων Γλωσσών, αποκλειστικά... ENGstep - Κέντρο Ξένων Γλωσσών, αποκλειστικά για Ενήλικες
+30 2231 067931
Καραϊσκάκη 30
351 31 Λαμία
Δευτέρα
Τρίτη
10:00-22:00
Τετάρτη
10:00-22:00
Πέμπτη
10:00-22:00
Παρασκευή
Το ENGstep είναι ένα περιβάλλον ξενόγλωσσης εκπαίδευσης δημιουργημένο αποκλειστικά για ενήλικες, με ολιγομελή τμήματα (έως 6 μαθητές) και καθηγητές που είναι εξειδικευμένοι στη διδασκαλία της εκάστοτε γλώσσας σε ενήλικες, με αληθινή πολυετή εμπειρία, για τη διασφάλιση της ποιότητας των μαθημάτων… Όλα τα προγράμματα σπουδών είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες οποιουδήποτε ενήλικα σπουδαστή... Επιπλέον, σε αυτό το κέντρο θα βρείτε ειλικρίνεια, άριστη εξυπηρέτηση, προσιτές τιμές, εκπτωτικά προγράμματα & πραγματική ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Συνέντευξη με τον βραβευμένο

Ημερομηνία της συνέντευξης: 28.05.2024

Συνέντευξη με το βραβευμένο
ENGstep - Κέντρο Ξένων Γλωσσών, αποκλειστικά για Ενήλικες

 
    1. Δημήτρης: Πείτε μου σας παρακαλώ, ποιο είναι το μυστικό σας για να αποκτήσετε μια τόσο καλή φήμη όπως εσείς στον κλάδο σας;

Κος Μαντζιούτας           :  Όταν δημιούργησα το ENGstep, το στήριξα στις εξής αρχές: ποιότητα της εκπαίδευσης, σεβασμό στον σπουδαστή και ειλικρίνεια στη σχέση που αναπτύσσεται μαζί του. Οι αρχές αυτές δεν είναι μυστικό αλλά προαπαιτούμενες για την επιτυχία μιας επιχείρησης.

    2. Δημήτρης: Το TOP100 of Greece είναι διεθνές έργο  το οποίο δημιουργείται  με πολύ λεπτομερή τρόπο – οπότε το να είστε στις 100 κορυφαίες επιχειρήσεις στον κλάδο σας δεν είναι εύκολο πράγμα .Όπως καταλαβαίνω – η διατήρηση τόσο υψηλού επιπέδου υπηρεσιών απαιτεί πολλή προσπάθεια και ποιοτική  καθημερινή δουλειά έτσι δεν είναι;

 Κος Μαντζιούτας             :  Φυσικά! Rome wasn’t built in a day…Το σημερινό αποτέλεσμα είναι προσπάθεια και κόποι χρόνων. Η προσπάθεια για βελτίωση και εξέλιξη των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, η συνεχής ενημέρωσή μας για τις νέες εξελίξεις του κλάδου μας, καθώς επίσης και η δική μας προσωπική επιμόρφωση είναι, και πρέπει να είναι για έναν επαγγελματία, καθημερινή ρουτίνα.

    3. Δημήτρης: Από ότι βλέπω λάβατε τελική βαθμολογία 8.9  στις κριτικές στους Χάρτες Google ή/και στο Facebook – που είναι και οι πιο δημοφιλείς ισότοποι κριτικών των πελατών - με εξαιρετικά καλή βαθμολογία στον κλάδο σας. Πώς καταφέρατε να κρατήσετε όλους τους πελάτες σας ευχαριστημένους από τις υπηρεσίες σας;
 
Κος Μαντζιούτας           :  Στο ENGstep αντιμετωπίζουμε τον καθε σπουδαστή σαν φίλο, δε του λέμε ψέματα, τον σεβόμαστε, τον βοηθάμε, προχωράμε μαζί προς την επίτευξη του στόχου του. Αυτό οι σπουδαστές μας το έχουν εκτιμήσει. Αυτή η ευχαρίστηση που νιώθουν, τους οπλιζει με ζήλο και όρεξη για την εκμάθηση της ξένης γλώσσας που έχουν επιλέξει.

    4. Δημήτρης: Το Top100 της Ελλάδας είναι μια λίστα με τις 100 καλύτερες εταιρείες σε συγκεκριμένο κλάδο στην Ελλάδα. Παρακαλώ πείτε μου πώς κερδίσατε την τρέχουσα θέση σας στην αγορά σας;
 
Κος Μαντζιούτας            :  Ομολογώ οτι ο ανταγωνισμός ειναι μεγάλος. Επίσης, η επιλογή μου να δημιουργήσω ένα κέντρο ξενόγλωσσης εκπαίδευσης, αποκλειστικά για ενήλικες, είχε εναν σημαντικό βαθμό επιχειρηματικής επικινδυνότητας. Αφιερώθηκα ολοκληρωτικά σε αυτό το στόχο με αγάπη για τη δουλειά μου και με σεβασμό σε κάθε οπουδαστή που θα περνούσε το κατώφλι του κέντρου μας. Οι πρώτες επιτυχίες των σπουδαστών μας και στη συνέχεια, η επαναλαμβανόμενη επίτευξη του 100% επιτυχίας στις εξετάσεις τους (πραγματικό 100%), μας εδραίωσαν τόσο στο χώρο όσο και στην προτίμησή τους.

    5. Δημήτρης:  Top 100 της Ελλάδας βασίζεται στην ικανοποίηση των πελατών και τη δημοτικότητα της εταιρείας. Λοιπόν η ερώτησή μου είναι: Πώς διατηρείτε τον εαυτό σας παρακινημένο και συγκεντρωμένο όλη την ώρα ώστε να πετύχετε αυτά τα αποτελέσματα;

 Κος Μαντζιούτας            :  Το κίνητρο, μας το δίνουν οι σπουδαστές μας. Οι σπουδαστές έχουν το στόχο τους, ο οποίος γίνεται και δικός μας στόχος. Η προσπάθεια τους γίνεται και δική μας προσπάθεια. Η χαρά της επιτυχίας τους, είναι και δική μας χαρά. Όλα αυτά, καθώς επίσης και η αγάπη μας για το ENGstep μας δίνουν τη δύναμη να προχωράμε.

    6. Δημήτρης:  Πείτε μου αν είστε ευχαριστημένος από την παρουσία σας στο 2022 TOP 100 της λίστας της Ελλάδας; Τι θα θέλατε να πείτε στους πελάτες σας;
 
Κος Μαντζιούτας            :  Μολονότι έχουμε βραβευθεί αρκετές φορές αυτά τα χρόνια, θεωρώ πως η συγκεκριμένη είναι από τις πιο σημαντικές, καθώς το ENGstep κρίθηκε με γνώμονα την απόλυτη ικανοποίηση πελατών και την δημοτικότητα του κέντρου πανελλαδικώς, κάτι το οποίο δεν είχε επιτευχθεί από κανένα κέντρο εκπαίδευσης στην Φθιώτιδα προηγουμένως.  Το βασικό όραμα μου ήτανε να δημιουργήσω την δική μου <<κοινότητα>> με κύρια θεμέλια την ποιότητα, την ειλικρίνεια και τον σεβασμό. Θεωρώ πως υπήρχε και υπάρχει τεράστια έλλειψη σε αυτά τα χαρακτηριστικά στις επιχειρήσεις ακόμα και σήμερα. Επιπλέον, ήθελα να εκπληρώσω προσωπικούς στόχους που είχα θέσει από νεαρή ηλικία. Σήμερα, σε μόλις 5 χρόνια από το ξεκίνημα της πορείας του ENGstep, έχω ήδη καταφέρει να εντάξω το δημιούργημα μου στις πιο διακεκριμένες επιχειρήσεις πανελλαδικώς. Ωστόσο, αυτό δεν με κάνει να επαναπαύομαι. Πάντα θέτω νέους στόχους για το επόμενο βήμα, καθώς επιθυμώ την συνεχή εξέλιξη. Πάνω απ’όλα όμως, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους σπουδαστές με τους οποίους  συνεργάστηκα έως τώρα, διότι εκτός από ένα ποιοτικό εκπαιδευτικό περιβάλλον, μαζί καταφέραμε να δημιουργήσουμε απεριόριστες στιγμές γέλιου και όμορφες ανθρώπινες σχέσεις.     

 

Είστε ο ιδιοκτήτης αυτής της εταιρείας;

Μάθετε τι έχουμε ετοιμάσει για εσάς.
Κάντε κλικ εδώ
«Συγχαρητήρια στον νικητή!»
Η εταιρεία που παρουσιάστηκε είναι η νικήτρια του διαγωνισμού TOP 100 της Ελλάδας στην κατηγορία Κέντρα Ξένων γλωσσών . Ανήκει στις TOP 100 εταιρείες του κλάδου στην Ελλάδα.
Δείτε επίσης άλλες εταιρείες σε αυτόν τον κλάδο
Στοιχεία της αξιολόγησης

Δείκτης ικανοποίησης

Ο δείκτης ικανοποιήσης είναι ένας σταθμισμένος μέσος όρος αξιολογήσεων σε όλες τις διαδικτυακές πύλες. Για παράδειγμα, μια εταιρεία έχει βαθμολογία 4/5 στην ιστοσελίδα Α βάσει 10 αξιολογήσεων, στην ιστοσελίδα Β έχει βαθμολογία 5/5 με 90 αξιολογήσεις. Αυτός είναι ο δείκτης ικανοποιήσης που υπολογίζουμε:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Δείκτης δημοτικότητας

Ο δείκτης δημοτικότητας είναι ο αριθμός των αξιολογήσεων, για μια συγκεκριμένη εταιρεία σε σχέση με τον μέγιστο αριθμό των αξιολογήσεων που κατέχει μια επιχείρηση, σε αυτόν τον κλάδο. Έτσι, μια εταιρεία με τις περισσότερες αξιολογήσεις παίρνει 10 πόντους για τον παράγοντα δημοτικότητας και μια εταιρεία με τις μισές λαμβάνει 5 πόντους.
Η εταιρεία σας είναι στη λίστα;
Λάβετε το υλικό μάρκετινγκ σας.
επικοινωνήστε μαζί μας
TOP 100
Φίλωνος 28
18531 Πειραιάς
Ελλάδα

contact@top100ofgreece.eu
Καλέστε μας
2104128019

Συνδεθείτε

για να μεταβείτε στην έκδοση της υποσελίδας του βραβευθέντος