TOP 100 of GREECE: 2023, 2022, 2021
9.2Τελική βαθμολογία
10Δείκτης ικανοποίησης
5 - googleMaps
7.4Δείκτης δημοτικότητας
105 ακροαματικότητα - googleMaps
Mantzou School
+30 231 078 8707
Μιλτιάδου 8Α
570 08 Ιωνία
Δευτέρα
1:00–10:00μ.μ.
Τρίτη
1:00–10:00μ.μ.
Τετάρτη
1:00–10:00μ.μ.
Πέμπτη
1:00–10:00μ.μ.
Παρασκευή
1:00–10:00μ.μ.
Σάββατο
11:00π.μ.–4:00μ.μ.

Συνέντευξη με τον βραβευμένο

Ημερομηνία της συνέντευξης: 16.04.2024

                                                   Mantzou School

 

Δημήτρης Γκομούζας: Γεια σας, είμαι ο Δημήτρης από το Top 100 Greece. Σας θυμίζει κάτι;

Mantzou School: Ναι, φυσικά, χαίρομαι που μιλάμε ξανά.

Δημήτρης Γκομούζας: Όπως είπα, το Κέντρο γλωσσών σας βρίσκεται στα 100 κορυφαία πανελλαδικά για το 2023. Πώς αντιλαμβάνεστε αυτή την επιτυχία;

Mantzou School: Είναι μεγάλη τιμή για εμάς. Να βρισκόμαστε στα πρώτα 100, είναι αποδοχή της ποιότητας και της αφοσίωσής μας στην εκπαίδευση.

Δημήτρης Γκομούζας: Έχετε κάποιο σχόλιο για τη βαθμολογία σας, η οποία ήταν 9,2 στα 10;

Mantzou School: Είμαστε υπερήφανοι. Αυτή η βαθμολογία αντανακλά τη σκληρή δουλειά και την αγάπη που έχουμε για τη διδασκαλία.

Δημήτρης Γκομούζας: Θα ήθελα να μάθω περισσότερα για το πώς αξιοποιείτε την αναγνώριση από το Top 100 Greece.

Mantzou School: Το βραβείο αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να προβάλλουμε την εξαιρετική μας δουλειά και να ενισχύσουμε τη φήμη μας στον χώρο της εκπαίδευσης. Επίσης, το λογότυπο του Top 100 Greece ενισχύει την εμπιστοσύνη των γονέων και των μαθητών προς το κέντρο μας.

Δημήτρης Γκομούζας: Πολλοί θα θέλαμε να γνωρίζουμε πώς ανταποκρίνεστε στις προκλήσεις της σύγχρονης εκπαίδευσης, ειδικά με ταχύτατες τεχνολογικές αλλαγές.

Mantzou School: Ακολουθούμε πάντα τις νέες τεχνολογίες και προσαρμόζουμε τις μεθόδους διδασκαλίας μας. Η χρήση προηγμένων εργαλείων διδασκαλίας και η συνεχής εκπαίδευση των δασκάλων μας είναι κρίσιμη.

Δημήτρης Γκομούζας: Μπορείτε να μας πείτε περισσότερα για τις μεθόδους που χρησιμοποιείτε για να διατηρείτε το ενδιαφέρον των μαθητών;

Mantzou School: Χρησιμοποιούμε μια ποικιλία δραστηριοτήτων που συμπεριλαμβάνουν παιχνίδια, ομαδικές εργασίες, και πρακτικές ασκήσεις. Πιστεύουμε στη βιωματική μάθηση, όπου τα παιδιά μαθαίνουν μέσα από την εμπειρία.

Δημήτρης Γκομούζας: Ποια είναι τα κύρια οφέλη που έχουν γονείς και μαθητές από την επιλογή του κέντρου σας;

Mantzou School: Το κύριο όφελος είναι η υψηλή ποιότητα της εκπαίδευσης και η προσωπική προσοχή που λαμβάνει κάθε μαθητής. Η δέσμευσή μας στην εξαιρετική διδασκαλία φαίνεται από την υψηλή επιτυχία των μαθητών μας.

Δημήτρης Γκομούζας: Πώς αξιολογείτε την επιτυχία του προγράμματός σας;

Mantzou School: Η επιτυχία μετράται όχι μόνο με τις βαθμολογίες των μαθητών αλλά και με την ικανότητά τους να χρησιμοποιούν τη γλώσσα στην πραγματική ζωή. Επίσης, η συνεχής ανατροφοδότηση από γονείς και μαθητές μας βοηθά να βελτιώνουμε συνεχώς το πρόγραμμά μας.

Δημήτρης Γκομούζας: Τι μελλοντικά σχέδια έχετε για το κέντρο;

Mantzou School: Σχεδιάζουμε να επεκτείνουμε τις εγκαταστάσεις μας και να προσφέρουμε περισσότερα μαθήματα σε άλλες γλώσσες. Επίσης, επιδιώκουμε να ενσωματώσουμε περισσότερη τεχνολογία στη διδασκαλία μας για να κάνουμε τη μάθηση ακόμα πιο ενδιαφέρουσα και αποτελεσματική.

Δημήτρης Γκομούζας: Θα θέλατε να προσθέσετε κάτι ακόμη πριν κλείσουμε τη συζήτηση;

Mantzou School: Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους γονείς και τους μαθητές που μας έχουν εμπιστευτεί τόσα χρόνια. Η εμπιστοσύνη τους και η αφοσίωσή μας στην εκπαίδευση είναι αυτό που μας κρατά στην κορυφή.

Δημήτρης Γκομούζας: Ευχαριστούμε πολύ για τον χρόνο σας και τις ενδιαφέρουσες απαντήσεις. Συγχαρητήρια και πάλι για τη θέση σας στο TOP100 OF GREECE και καλή συνέχεια.

Mantzou School: Ευχαριστούμε και εμείς. Να είστε καλά.

Είστε ο ιδιοκτήτης αυτής της εταιρείας;

Μάθετε τι έχουμε ετοιμάσει για εσάς.
Κάντε κλικ εδώ
«Συγχαρητήρια στον νικητή!»
Η εταιρεία που παρουσιάστηκε είναι η νικήτρια του διαγωνισμού TOP 100 της Ελλάδας στην κατηγορία Κέντρα Ξένων γλωσσών . Ανήκει στις TOP 100 εταιρείες του κλάδου στην Ελλάδα.
Δείτε επίσης άλλες εταιρείες σε αυτόν τον κλάδο
Στοιχεία της αξιολόγησης

Δείκτης ικανοποίησης

Ο δείκτης ικανοποιήσης είναι ένας σταθμισμένος μέσος όρος αξιολογήσεων σε όλες τις διαδικτυακές πύλες. Για παράδειγμα, μια εταιρεία έχει βαθμολογία 4/5 στην ιστοσελίδα Α βάσει 10 αξιολογήσεων, στην ιστοσελίδα Β έχει βαθμολογία 5/5 με 90 αξιολογήσεις. Αυτός είναι ο δείκτης ικανοποιήσης που υπολογίζουμε:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Δείκτης δημοτικότητας

Ο δείκτης δημοτικότητας είναι ο αριθμός των αξιολογήσεων, για μια συγκεκριμένη εταιρεία σε σχέση με τον μέγιστο αριθμό των αξιολογήσεων που κατέχει μια επιχείρηση, σε αυτόν τον κλάδο. Έτσι, μια εταιρεία με τις περισσότερες αξιολογήσεις παίρνει 10 πόντους για τον παράγοντα δημοτικότητας και μια εταιρεία με τις μισές λαμβάνει 5 πόντους.
Η εταιρεία σας είναι στη λίστα;
Λάβετε το υλικό μάρκετινγκ σας.
επικοινωνήστε μαζί μας
TOP 100
Φίλωνος 28
18531 Πειραιάς
Ελλάδα

contact@top100ofgreece.eu
Καλέστε μας
2104128019

Συνδεθείτε

για να μεταβείτε στην έκδοση της υποσελίδας του βραβευθέντος