Είστε εδώ Αρχική Κέντρα Ξένων γλωσσών Κεντρο ξενων γλωσσων σταματακη
TOP 100 of GREECE: 2022
9.3Τελική βαθμολογία
10Δείκτης ικανοποίησης
5 - googleMaps
7.7Δείκτης δημοτικότητας
84 ακροαματικότητα - googleMaps
ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ
2294089525
Αγίου Νικολάου Μύρωνος 4
190 16 Άρτεμις
Δευτέρα
15:00-22:00
Τρίτη
15:00-22:00
Τετάρτη
15:00-22:00
Πέμπτη
15:00-22:00
Παρασκευή
15:00-22:00
Σάββατο
09:00-14:00

Συνέντευξη με τον βραβευμένο

Ημερομηνία της συνέντευξης: 28.11.2022

ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ

 

  1. Κωνσταντίνος: Πείτε μου σας παρακαλώ, ποιο είναι το μυστικό σας για να αποκτήσετε μια τόσο καλή φήμη όπως εσείς στον κλάδο σας;

Κα Σταματάκη : Δεν υπάρχει μυστικό! Η αγάπη μας για τα παιδιά μας οδηγεί στη συνεχή προσπάθεια και επιμόρφωση για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Επιλέγουμε προσεχτικά το προσωπικό μας. Ενδιαφερόμαστε να είναι άνθρωποι με το ίδιο μεράκι και αγάπη για τα παιδιά. Επιπλέον φροντίζουμε να τους επιμορφώνουμε συνεχώς.

  1. Κωνσταντίνος: Το TOP100 ofGreece είναι διεθνές έργο  το οποίο δημιουργείται  με πολύ λεπτομερή τρόπο – οπότε το να είστε στις 100 κορυφαίες επιχειρήσεις στον κλάδο σας δεν είναι εύκολο πράγμα .Όπως καταλαβαίνω – η διατήρηση τόσο υψηλού επιπέδου υπηρεσιών απαιτεί πολλή προσπάθεια και ποιοτική  καθημερινή δουλειά έτσι δεν είναι;

 

Κα Σταματάκη:  Ναι, καθημερινά αφιερώνουμε πολύ χρόνο για την προετοιμασία των μαθημάτων με σύγχρονες εκπαιδευτικές πλατφόρμες και μεθόδους ώστε να διατηρήσουμε σε υψηλό επίπεδο το ενδιαφέρον, την προσοχή και τη χαρά των παιδιών μας.

 

  1. Κωνσταντίνος: Από ότι βλέπω λάβατε τελική βαθμολογία 8.7 στις κριτικές στους Χάρτες Google ή/και στο Facebook – που είναι και οι πιο δημοφιλείς ισότοποι κριτικών των πελατών - με εξαιρετικά καλή βαθμολογία στον κλάδο σας. Πώς καταφέρατε να κρατήσετε όλους τους πελάτες σας ευχαριστημένους από τις υπηρεσίες σας;

 

Κα Σταματάκη: Ενδιαφερόμαστε για το κάθε παιδί και τον κάθε γονιό ξεχωριστά. Βρίσκουμε τρόπους και λύσεις άμεσα σε οποιαδήποτε δυσκολία προκύψει και είμαστε ιδιαίτερα εκπαιδευμένοι στις μαθησιακές δυσκολίες. Αυτό οι πελάτες μας το βλέπουν και το εκτιμούν.

 

  1. Κωνσταντίνος: Το Top100 της Ελλάδας είναι μια λίστα με τις 100 καλύτερες εταιρείες σε συγκεκριμένο κλάδο στην Ελλάδα. Παρακαλώ πείτε μου πώς κερδίσατε την τρέχουσα θέση σας στην αγορά σας;

 

Κα Σταματάκη: Όπως σας είπαμε, κάνουμε τη δουλειά μας με ενδιαφέρον, μεράκι και εντιμότητα! Οι μαθητές μας μικροί και μεγάλοι είναι χαρούμενοι. Ενθουσιάζονται με τις δράσεις που ετοιμάζουμε για αυτούς. Για τις πιστοποιήσεις ξενόγλωσσης εκπαίδευσης οι υποψήφιοι μας λαμβάνουν υψηλού επιπέδου προετοιμασία και τα αποτελέσματα αγγίζουν επιτυχία στο 100%. Για αυτό οι πελάτες μας μας κατέταξαν σε υψηλή θέση στην αγορά.

 

  1. Κωνσταντίνος:  Top 100 της Ελλάδας βασίζεται στην ικανοποίηση των πελατών και τη δημοτικότητα της εταιρείας. Λοιπόν η ερώτησή μου είναι: Πώς διατηρείτε τον εαυτό σας παρακινημένο και συγκεντρωμένο όλη την ώρα ώστε να πετύχετε αυτά τα αποτελέσματα;

 

Κα Σταματάκη: Επιλέγουμε εκπαιδευτικές επιμορφώσεις και μετεκπαιδεύσεις που μας παρακινούν και μας ενθαρρύνουν να βελτιώνουμε καθημερινά την ποιότητα της δουλειάς μας.

 

  1. Κωνσταντίνος:  Πείτε μου αν είστε ευχαριστημένος από την παρουσία σας στο 2022 TOP 100 της λίστας της Ελλάδας; Τι θα θέλατε να πείτε στους πελάτες σας;

              Κα Σταματάκη:  Θέλουμε να ευχαριστήσουμε γονείς και μαθητές που αξιολόγησαν τη δουλειά μας με τα θερμότερα λόγια. Αυτή η διάκριση αυξάνει την ευθύνη μας απέναντι τους. Τους υποσχόμαστε λοιπόν ότι θα συνεχίσουμε με ποιότητα και ενθουσιασμό το έργο μας.

Είστε ο ιδιοκτήτης αυτής της εταιρείας;

Μάθετε τι έχουμε ετοιμάσει για εσάς.
Κάντε κλικ εδώ
«Συγχαρητήρια στον νικητή!»
Η εταιρεία που παρουσιάστηκε είναι η νικήτρια του διαγωνισμού TOP 100 της Ελλάδας στην κατηγορία Κέντρα Ξένων γλωσσών . Ανήκει στις TOP 100 εταιρείες του κλάδου στην Ελλάδα.
Δείτε επίσης άλλες εταιρείες σε αυτόν τον κλάδο
Στοιχεία της αξιολόγησης

Δείκτης ικανοποίησης

Ο δείκτης ικανοποιήσης είναι ένας σταθμισμένος μέσος όρος αξιολογήσεων σε όλες τις διαδικτυακές πύλες. Για παράδειγμα, μια εταιρεία έχει βαθμολογία 4/5 στην ιστοσελίδα Α βάσει 10 αξιολογήσεων, στην ιστοσελίδα Β έχει βαθμολογία 5/5 με 90 αξιολογήσεις. Αυτός είναι ο δείκτης ικανοποιήσης που υπολογίζουμε:
(4 / 5.10.5 / 5.90) ​​/ 100 = 9.8 / 10

Δείκτης δημοτικότητας

Ο δείκτης δημοτικότητας είναι ο αριθμός των αξιολογήσεων, για μια συγκεκριμένη εταιρεία σε σχέση με τον μέγιστο αριθμό των αξιολογήσεων που κατέχει μια επιχείρηση, σε αυτόν τον κλάδο. Έτσι, μια εταιρεία με τις περισσότερες αξιολογήσεις παίρνει 10 πόντους για τον παράγοντα δημοτικότητας και μια εταιρεία με τις μισές λαμβάνει 5 πόντους.
Η εταιρεία σας είναι στη λίστα;
Λάβετε το υλικό μάρκετινγκ σας.
επικοινωνήστε μαζί μας
TOP 100
Φίλωνος 28
18531 Πειραιάς
Ελλάδα

contact@top100ofgreece.eu
Καλέστε μας
2104128019

Συνδεθείτε

για να μεταβείτε στην έκδοση της υποσελίδας του βραβευθέντος